Meillä on ollut ilo olla mukana luomassa lukuisia onnistuneita tarinoita.

Tässä muutamia esimerkkejä.

  • Miilukangas Oy: 50 v -juhlavuoden kokonaisuus: juhlavideo, tarinallinen henkilöstöjuhla, asiakkaille ja sidosryhmille juhlaseminaari sekä iltajuhla.
  • Juhani Tamminen: TPS tributes Tami - 50vuotta urheiluelämää -juhlaseminaarin konseptointi ja tapahtumatuotanto
  • Oy M. Rauanheimo Ab: 130 v -juhlavuosi sisältäen mm. juhlaseminaarin, sidosryhmäjuhlan, henkilöstöjuhlan ja juhlavideon
  • Ab A. Häggblom Oy: 60-vuotisjuhlat sisältäen avoimet ovet, juhlan asiakkaille ja sidosryhmille sekä henkilöstötilaisuuden
  • Canorama Oy: 20-vuotisjuhlavuosi sisältäen mm. juhlavuoden kokonaissuunnittelun, juhlaseminaarin asiakkaille ja henkilöstöjuhlan
  • Kuljetusliike Lindgren Oy: 50 v -juhla asiakkaille ja sidosryhmille
  • Viexpo Services Oy Ab: 40 v -juhlaseminaari ja cocktailit
  • Lisäksi lukuisia henkilöstötilaisuuksia, seminaareja, lastenjuhlia, koulutustilaisuuksia, sidosryhmätilaisuuksia, messuja ja pr-tilaisuuksia. Kuvagalleriasta pääset kurkistamaan tunnelmiin. Lue myös asiakkaiden kokemuksia palveluistamme alta.

Muita referenssiasiakkuuksia:
Halpa-Halli, Boliden, Katternö, Säiliö Ykköset, KOSEK, Pukumies, Medirex, Rani-Plast, SITRA, Unilabs, Copsa, KIP, Kokkolan Matkailu, Protect, Keski-Pohjanmaan Aikuiskoulutuskeskus, A-katsastus, Power Park, Minimani, Kokkolan Yrittäjät, Fur Cleaner, Kultaturkis, Kokkopesu, Osuuspankki, Sundströms, Kalajoen Raudoitus, Kokkolan kaupunki

 

 

ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

Eventas on pitkäaikainen tapahtumamarkkinoinnin yhteistyökumppanimme. Henkilöstö- ja asiakastapahtumiin liittyvää yhteistyötä olemme tehneet jo useamman vuoden. Eventas mm. suunnitteli ja toteutti yrityksemme 130-vuotisjuhlavuoden ammattitaidolla. Juhlavuosi ylitti kaikki odotuksemme.

Teemme lisäksi monenlaista markkinointiyhteistyötä, joka sekin on sujuvaa, luotettavaa ja ammattitaitoista. Olemme erittäin tyytyväisiä lisäarvoon, jota yhteistyömme tuottaa meille.

Joakim Laxåback, toimitusjohtaja, Oy M. Rauanheimo Ab

 

Canorama halusi juhlistaa 20-vuotista toimintaansa niin asiakkaiden kuin henkilökunnan kanssa. Tavoitteena oli kiittää asiakkaita sekä henkilökuntaa hyvästä yhteistyöstä. Asiakkaille tarjottiin asiapitoinen seminaari sekä rento cocktailtilaisuus sen päätteeksi. Henkilökunta koottiin Tampereelle suuremman juhlan äärelle. Molemmat tavoitteet toteutuivat yli odotusten.

Martin Brandt, toimitusjohtaja, Canorama Oy

 

Konepaja Häggblom täytti 60 vuotta ja halusi hyödyntää juhlavuotta markkinointiviestinnässä sekä tapahtumissa. Henkilökunnalle haluttiin viestittää kiitollisuutta viemällä heidät Alahärmän Power Parkiin päiväksi koko perheen kanssa. Eventas hoiti kaikki käytännön järjestelyt, ja päivä oli erittäin onnistunut. Asiakkaillemme halusimme tuoda esille konepajan toimintaa avoimien ovien sekä tietoiskujen kautta.

Lisäksi halusimme järjestää juhlan konepajan tiloissa asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Eventas tuotti niin avoimet ovet kuin iltajuhlan ammattitaidolla ja tyylikkäästi.

John Hagnäs, senior advisor, Konepaja Ab A Häggblom Oy

 

Olemme valinneet Eventaksen hoitamaan yrityksemme markkinointia kokonaisvaltaisesti, ja olemme valintaamme oikein tyytyväisiä. Yhteistyömme suunnittelusta toteutukseen sujuu erittäin hyvin. Eventaksen kielitaidon ansiosta olemme laajentaneet markkinointiamme myös ulkomaille.

Pekka Makkonen, toimitusjohtaja, Säiliö Ykköset Oy