Onnistumisvarmuutemme on 100 %

Luottamus ja ammattitaito ohjaavat kaikkea toimintaamme. Arvoihimme kuuluvat myös toisen ihmisen kunnioitus ja kuuntelu. Mutta kukapa muu toimintaamme voisi paremmin arvoida kuin asiakkaamme? Olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että he palaavat luoksemme yhä uudelleen.

Kun olet asiakkaamme, haluamme tehdä olosi turvalliseksi ja hyväksi. Toteutamme projektisi – pienen tai suuren – aidosti ja välittäen alusta loppuun saakka, luovuutta unohtamatta. Meidän tavoitteemme on auttaa sinua menestymään. Jos kyse on vaikkapa vuosijuhlista, me paiskimme töitä taustalla. Sinulle jää vain yksi tehtävä: nauttia lopputuloksesta.

 

Miksi valita Eventas?

Osaamme hypätä asiakkaan saappaisiin. Olipa kyse markkinointitoimenpiteistä tai tapahtumanjärjestämisestä, ehdotamme vain palveluita, joista on hyötyä sinun tilanteessasi. Suomeksi sanottuna: et maksa turhasta. Olemme tehokkaita, ja kaikilla tiimiläisillämme on yrittäjätausta. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse pelätä tilaisuutesi käytännön toteutusta, sillä prosessiemme onnistumisvarmuus on 100 %.

Sinä päätät. Me toteutamme sinulle sopivan kokonaisuuden.